Προφίλ

profil

Λίγα Λόγια για εμάς

ΕΛΛΑΔΑ!! Τόπος ευλογημένος, λατρεμένος όσο καμιά άλλη γωνιά της γης. Τοπία σπάνιας ομορφιάς και ένας ήλιος λαμπρός που ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή. Ένας ήλιος, που το φώς του παίζει με τις όμορφες λεπτομέρειες των φύλλων, με το σχήμα των κλαδιών, με τα χρώματα των πλούσιων καρπών, με την εύφορη ελληνική γη.

Ένα τέτοιο ευλογημένο κομμάτι ελληνικής γης , η ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
Τόπος εύφορος, πλούσιος και πολύ παραγωγικός. Οι καλλιεργητές, άνθρωποι οργανωμένοι και εργατικοί, ειδικευμένοι στην καλλιέργεια και παραγωγή εσπεριδοειδών και ελιάς, καθώς επίσης και μεγάλης ποικιλίας κηπευτικών, λόγω του γόνιμου εδάφους αλλά και του εύκρατου κλίματος.


Η εταιρεία μας ORANGEVALLEYSεδρεύει στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ της Σκάλας Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας είναι η κοπή , διαλογή και συσκευασία νωπών προϊόντων, αλλά και η διάθεσή τους στην εγχώρια και εξωτερική αγορά.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε περιλαμβάνουν τις σημαντικότερες εμπορικές ποικιλίες όπως:  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Valencia, Navel, Navelinasκλπ. ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ Ορτανίκ, Κλημεντίνες, Ανκόρ, Νόβα κλπ., γρεϊπ φρουτ λευκόσαρκα και ερυθρόσαρκα, ποικιλίες λεμονιών, καθώς και παντός είδους φρούτα και λαχανικά στην ανάλογη περιοχή.

Η εταιρεία μας στελεχωμένη από έμπειρο εργατικό προσωπικό, ειδικούς συμβούλους επιχειρήσεων και προγραμμάτων , και τους καλύτερους γεωπόνους , καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προσεγμένη επιλογή και συγκομιδή των καρπών, καθώς επίσης και για την αυστηρή διαλογή και συσκευασία τους σε σύγχρονα συσκευαστήρια, με συσκευασίες οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές ISO 9001/02.07.03/170.

Σκοπός μας είναι, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας και ακολουθώντας τις πιο εξελιγμένες μορφές συμβατής και βιολογικής καλλιέργειας με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του, διαθέτοντάς του ολόφρεσκα προϊόντα αυστηρά επιλεγμένα.

Με αυτές τις προϋποθέσεις, μας δίνεται η ευκαιρία, να απευθυνθούμε σε καταναλωτές που έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν το άριστο από το πολύ καλό.